Lazım olan ərzaqlar 1. Qoyun əti 600 700 qram 2. Kartof 6-7 ədəd 3. Quyruq yağı 150 qram 4. Duz ÜZƏRİ ÜÇÜN Soğan Keşniş Hazırlanma ardıcıllığı 1. Dərin bir qazana xırda kub şəklində doğradığım quyruğu əlavə edib qızılı rəngədə olana qədər qızardıram. 2. Qızarmış quyruğu kəfkirlə yağdan çıxarıram 3.

17-01-2019 0 Ətraflı

Lazım olan ərzaqlar 1. Qoyun əti 600 qram 2. Mal əti 300 qram 3. Quyruq 100-150 qram 4. Soğan 2 ədəd 5. Duz və istiot Hazırlanma ardıcıllığı 1. Çəkilmiş qoyun əti, quyruq və mal ətini ikinci dəfə ətçəkən maşından keçirdirəm. 2. Çəkilmiş ətə duz və istiot əlavə edib yaxşı döymək lazımdır. 3.

15-12-2018 0 Ətraflı

Lazım olan ərzaqlar 1. dana əti 300 qram 2. qoyun əti 500 qram 3. quyruq yağı 400 qram 4. soğan 3 ədəd orta ölçülü 5. duz və istiot Üzəri üçün keşniş və soğan Hazırlanma ardıcıllığı 1. Dana ətini, qoyun ətini, quyruq yağını 2 dəfə ət çəkən maşından keçirdib duz və istiot əlavə edib yaxşıca

16-11-2017 0 Ətraflı